Тръст Синя България призова мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков най-после

...
Тръст Синя България призова мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков най-после
Коментари Харесай

Тръст Синя България с призив към Сираков

Тръст Синя България призова мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков най-сетне да излезе и да приказва какво става в клуба.

От " Синя България " също по този начин настояха за привикване на Общо заседание. 

" С оглед на настоящата тежка обстановка в ПФК " Левски ", Тръст " Синя България " счита за безусловно неотложно, а и много закъсняло, мажоритарният притежател на клуба да излезе обществено пред целокупната левскарска общественост и да обясни зародилите неясноти по следните въпроси:

• Актуално финансово положение на клуба;

• Краткосрочен и дълготраен проект за развиване на ПФК " Левски " АД;

• Потенциални опасности пред съществуването на " Левски " като професионален футболен клуб;

• Отчет и равносметка за миналата година, в която господин Сираков ръководи клуба - както във финансов, по този начин и в спортно-технически аспект;

Водени от обещанието на господин Сираков за цялостна бистрота, считаме, че провеждането на открита полемика за бъдещето на клуба е неизбежно. В допълнение към това, чакаме да бъде свикано постоянно годишно Общо заседание на акционерите на ПФК " Левски ", което е и главният орган на ръководство на клуба.

В случай, че такова не бъде оповестено в най-кратък период, нашата организация ще предприеме нужните дейности по свикването му. ", написа в обръщението на организацията. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР